Kan ikke logge på NordVPN

Du kan slite med å logge på NordVPN av flere grunner. Opplever du noen av følgende problemer?

Innhold:

NordVPN-app pålogging lar meg fortsette i nettleseren, men når jeg gjør det ingenting skjer i appen.

For å hjelpe til med å løse dette problemet bør du prøve nullstille dine preferanser for NordVPN-app.

Hvis du bruker Linux, prøv tilbakeringingspåloggingsmetoden:

1. Kjør kommandoen: nordvpn innlogging.
  2. Du vil motta en URL. Åpne den på alle enheter som støtter en nettleser, og fullfør påloggingsprosessen.
  3. Høyreklikk på Fortsett-knappen, og kopier koblingens adresse.
  4. Kjør kommandoen:
    nordvpn pålogging --callback ""

og erstatt med den kopierte koblingsadressen.

For eksempel:

nordvpn login --callback "nordvpn://login?action=login&exchange_token=MGFlY2E1NmE4YjM2NDM4NjUzN2VjOWIzYWM3ZTU3ZDliNDdiNzRjZTMwMjE5YjkzZTNhNTI3ZWZlOTIwMGJlOQ%3D%3D&status=done"

Jeg mottar meldingen "Feil: 429 for mange forespørsler."

Følg trinnene i artikkelen vår om hvordan man håndterer “Feil: 429 for mange forespørsler.”

Etter registrering, fikk jeg ikke passordet for verifisering.

Sjekk søppelpostmappen. Hvis du ikke finner e-posten, kontakt vår kundestøtte.

Det sier at passordet mitt er feil.

Prøv tilbakestille passordet ditt. Hvis det ikke hjelper, avinstaller NordVPN-appen, last ned NordVPN igjen, og se om du kan logge på.

Jeg sitter fast i en NordVPN-påloggingsløkke. Etter å ha logget på, ber appen meg om å logge på igjen.

Prøv å tilbakestille appreferansene dine. Hvis det ikke hjelper, avinstaller NordVPN-applikasjonen, last ned NordVPN igjen, og prøv å logge på.

NordVPN logger meg stadig ut.

Tilbakestill appreferansene dine eller installer NordVPN-appen på nytt. Hvis det ovennevnte ikke hjelper, prøv å endre DNS-adressene på enheten din. Det er verdt å merke seg at andre VPN-apper eller antivirusprogramvare kan forstyrre NordVPN-tilkoblingen din.

Jeg får “feil: rotating: transportrotator: ntp sjekk mislyktes” eller “rotering: transportrotator: ptr timer er låst.”

1. Bruk en av følgende kommandoer for å fjerne appen:
    sudo apt --purge autoremove nordvpn*

or
    sudo apt-get --purge autoremove nordvpn*
  2. Installer appen på nytt på Linux-enheten.

Hvis du vil finne ut mer, se artikkelen vår om hvordan NordVPN-registrerings- og -påloggingsprosessen vår fungerer.