Kan ikke logge ind på NordVPN

Du kan have svært ved at logge ind på NordVPN af flere grunde. Oplever du nogle af følgende problemer?

Indholdsfortegnelse:

Efter jeg er logget på NordVPN-appen, føres jeg videre til browseren, men når jeg gør det, sker der intet i appen.

For at løse dette problem kan du prøve at nulstille dine NordVPN-apppræferencer.

Hvis du bruger Linux, kan du prøve callback login-metoden:

1. Kør kommandoen: nordvpn login.
  2. Du modtager en URL. Åbn den på enhver enhed, der understøtter en browser, og afslut loginprocessen.
  3. Højreklik på knappen Fortsæt, og kopier linkadressen.
  4. Kør kommandoen:

nordvpn login --callback ""

og udskift med den kopierede linkadresse.

For eksempel:

nordvpn login --callback "nordvpn://login?action=login&exchange_token=MGFlY2E1NmE4YjM2NDM4NjUzN2VjOWIzYWM3ZTU3ZDliNDdiNzRjZTMwMjE5YjkzZTNhNTI3ZWZlOTIwMGJlOQ%3D%3D&status=done"

Jeg får vist beddelelsen "Fejl: 429 For mange forespørgsler."

Følg trinene i vores artikel om hvordan man håndterer "Fejl: 429 For mange forespørgsler".

Efter tilmelding har jeg ikke modtaget min bekræftelsesadgangskode.

Tjek din spammappe. Hvis du ikke kan finde e-mailen, bedes du kontakte vores kundesupportteam.

Jeg får at vide, at min adgangskode er forkert.

Prøv at nulstile din adgangskode. Hvis det ikke hjælper, skal du afinstallere NordVPN appen, downloade NordVPN igen, og se om du kan logge på.

Jeg sidder fast i en NordVPN-loginsløjfe. Efter jeg er logget ind, beder appen mig om at logge ind igen.

Prøv at nulstille dine apppræferencer. Hvis det ikke hjælper, skal du afinstallere NordVPN-applikationen, downloade NordVPN igen og prøve at logge ind igen.

NordVPN bliver ved med at logge mig ud.

Nulstil dine apppræferencer, eller geninstaller NordVPN app. Hvis ovenstående ikke hjælper, kan du prøve at ændre DNS-adresserne på din enhed. Det er værd at bemærke, at andre VPN-apps eller antivirussoftware kan forstyrre din NordVPN-forbindelse.

Jeg får vist fejlmeddelelsen: “error: rotating: transport rotator: ntp check failed” eller “rotating: transport rotator: ptr timer is locked.”

1. Brug en af følgende kommandoer til at fjerne appen:
    sudo apt --purge autoremove nordvpn*

eller
    sudo apt-get --purge autoremove nordvpn*
  2. Installer appen igen på din Linux-enhed.

Hvis du gerne vil vide mere, så se vores artikel om, hvordan NordVPN-tilmeldings og login fungerer.