Hoe koop ik een Eigen IP-adres

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, Japans en Koreaans.

Om verbinding te maken met een eigen IP-server , moet je een actief abonnement hebben. Een eenjarig abonnement voor een eigen IP-adres kost € 70 euro bovenop je reguliere VPN-abonnement.

Om voor een eigen IP-adres te betalen, moet je een nieuw account aanmaken en een betaling doen met een bijbehorende kortingscode.

1. Ga eerst hierheen.
  2. Selecteer een abonnement en klik op Doorgaan naar betalen.
  3. Kies een betaalmethode.
  4. Druk op de link Heb je een kortingscode? en pas de NordVPN-kortingscode code norddedicatedip toe.

Heb je een kortingscode? staat links onderaan op de website

5. Vul de rest van de velden in met de vereiste informatie.

Zodra je betaling is verwerkt en je over twee accounts beschikt (jouw hoofdaccount en degene die je hebt gebruikt om te betalen voor het eigen IP-adres), neem je contact op met ons ondersteuningsteam via live chat of hier.

Let op: Als je verbinding maakt vanuit een land met internetbeperkingen, werkt de functie Eigen IP-adres mogelijk niet omdat de servertoegankelijkheid vanuit dergelijke regio's beperkt is. Lees dit artikel  voor meer informatie over hoe je een succesvolle verbinding met onze dienst tot stand kunt brengen vanuit een land met internetbeperkingen.

Geef ons in de e-mail de gegevens van beide accounts (het account waarmee je voor het eigen IP-adres hebt betaald en je hoofdaccount) door en specificeer het land waarin je een eigen IP-adres wilt. De beschikbare landen vind je hier.

Opmerking: het instellen van een eigen IP-adres duurt 1-3 werkdagen vanaf het moment dat je ons op de hoogte stelt van de aankoop, en we hebben bevestigd dat de aankoop is geslaagd.

Houd er rekening mee dat je e-mailadres, als je een eigen IP-adres aanschaft, aan dat IP-adres wordt gekoppeld.