Hoe koop ik een Eigen IP-adres

Een toegewijd IP-adres krijgen als nieuwe klant

Als je een nieuwe klant van NordVPN bent, kun je een toegewijd IP-adres toevoegen aan je eerste abonnement voor NordVPN.

1. Ga eerst naar de abonnementspagina van NordVPN
  2. Selecteer je gewenste abonnement en de duur ervan.
  3. Zoek 'toegewijd IP' en klik op 'Toevoegen'.
  4. Kies een betaalmethode.
  5. Vul de rest van de velden in met de vereiste informatie.
  6. Nadat u de betaling heeft voltooid, gaat u verder met het instellen van uw Nord Account om de locatie van uw dedicated IP-service te kiezen.

Zodra je aankoop is voltooid, sturen we je een e-mail met een speciale link om een locatie voor je toegewijd IP-adres te kiezen. Als je problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam via live chat of door hier te klikken.

Zo krijg je een toegewijd IP-adres als je al een NordVPN-account hebt

Om onze dienst voor een toegewijd IP te gebruiken, moet je een actief abonnement voor NordVPN hebben.

Als je een toegewijd IP-adres wilt toevoegen aan een bestaand NordVPN-account, kun je een toegewijd IP-abonnement kopen met een speciale couponcode. Je moet een tijdelijk NordVPN-account aanmaken (alleen betalen voor een abonnement voor een toegewijd IP) en onze vriendelijke technische ondersteuning vragen om het IP-adres naar je hoofdaccount over te zetten.

1. Klik hier om de couponcode nordeigenip automatisch toe te passen op je bestelling.
  2. Voer een e-mailadres in voor een nieuw (tijdelijk) NordVPN-account.
  3. Kies een betaalmethode
  4. Vul de rest van de velden in met de vereiste informatie.

Zodra je betaling is verwerkt en je twee accounts hebt (je hoofdaccount en degene die je hebt gebruikt om te betalen voor het toegewijd IP-adres), neem je contact op met ons ondersteuningsteam via live chat of door hier te klikken.

Zodra je contact hebt opgenomen met onze klantenservice, geef je ons de details van beide accounts (het account dat je hebt gebruikt om te betalen voor het toegewijd IP-adres en je hoofdaccount) en geef je het land op waarin je een toegewijd IP-adres wilt. NordVPN biedt statische IP-adressen op deze locaties.

Als je verbinding maakt vanuit een land met internetbeperkingen, werkt de functie toegewijd IP-adres mogelijk niet omdat de servertoegankelijkheid vanuit dergelijke regio's beperkt is. Lees dit artikel voor meer informatie over hoe je een succesvolle verbinding met onze dienst tot stand kunt brengen vanuit een land met internetbeperkingen.

Opmerking: Voor bestaande NordVPN-gebruikers duurt het instellen van een toegewijd IP-adres van NordVPN duurt 1-3 werkdagen vanaf het moment dat je een locatie voor je toegewijd IP hebt geselecteerd en we je aankoop hebben bevestigd. Het toegewijd IP-abonnement is geldig vanaf de datum van aankoop, ongeacht de datum op de locatie voor het geselecteerde IP-adres.

Zo maak je verbinding met je toegewijd IP-adres van NordVPN

Hier lees je hoe je verbinding kunt maken met je toegewijd IP op verschillende platforms:

Houd er rekening mee dat als je een NordVPN toegewijd IP-adres aanschaft, je e-mailadres aan dat IP-adres wordt gekoppeld. Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie.