Hvad er omfattet af jeres pengene-tilbage-politik

Denne artikel er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, hollandsk, polsk, portugisisk-brasiliansk, svensk og spansk.

Nedenfor kan du læse tilbagebetalings- og annulleringspolitikken, der er kernen i vores 30-dages pengene-tilbage-garanti:

"Der kan anmodes om tilbagebetaling inden for 30 dage efter købet af vores tjenester. Vi yder ikke tilbagebetaling for løbende abonnementsbetalinger, hvis tjenesterne annulleres efter fornyelsen, medmindre andet er fastsat i gældende lovgivning..""

Dette og andre betingelser for vores tjeneste kan du finde i vores Servicevilkår.

Bemærk: Husk på, at vi ikke kan foretage tilbagebetaling for køb foretaget via Apples App Store. Du kan dog kontakte App Store-support for at få en tilbagebetaling.