Vad är er återbetalningspolicy?

Den här artikeln är tillgänglig på engelska, spanska, franska, japanska, koreanska, italienska, nederländskapolska, portugisisk-brasilianska och tyska.

Om du har problem med att ansluta till våra servrar kan du prova vår guide här: Kan inte att ansluta

Om du inte får säker åtkomst till streamingtjänster har vi en guide här till att åtgärda dessa problem: Felsökning av streaming

Enligt våra användarvillkor, punkt 5 – Återbetalnings- och avbeställningspolicy:

"Om du vill begära återbetalning kan du göra det inom 30 dagar efter att du har köpt våra tjänster. Vi beviljar inte återbetalning för återkommande prenumerationsbetalningar om du avbryter tjänsterna efter förnyelsen om inte tillämplig lag föreskriver något annat."

Tänk på att vi inte kan utfärda återbetalningar för köp som görs via Apples App Store. Du kan dock kontakta App Store-supporten för återbetalning.

För att säga upp en återkommande prenumeration kan du läsa den här artikeln.

Kontakta vår kundtjänst för att få en återbetalning.