Vad är er återbetalningspolicy?

Den här artikeln är tillgänglig på engelska, spanska, franska, japanska, koreanska, italienska, nederländskapolska, brasiliansk portugisiska och tyska.

Här är återbetalnings- och avbokningspolicyn som utgör kärnan i vår 30 dagars återbetalningsgaranti:

"Om du vill göra anspråk på en återbetalning kan du göra det inom 30 dagar efter ditt köp av våra tjänster. Vi beviljar inte återbetalning för återkommande prenumerationsbetalningar om du avbryter tjänsterna efter förnyelsen, såvida inte tillämplig lag föreskriver annat."

Det här och andra villkor för vår tjänst finns i våra allmänna villkor.

Obs: Tänk på att vi inte kan utfärda återbetalningar för köp som görs via Apples App Store. Du kan dock kontakta App Store-supporten för en återbetalning.