Sådan annullerer du tilbagevendende betalinger

Bemærk: Denne vejledning viser dig, hvordan du annullerer et abonnement, så du ikke bliver debiteret automatisk næste gang. Men den viser dig ikke, hvordan du får refunderet din betaling. Hvis du ønsker at få pengene tilbage, kan du læse artiklen >her<.

For at annullere den automatiske fornyelse af dit abonnement:

1. Gå til Nord Account, log ind, og åbn afsnittet "Billing".
  2. Når du er i afsnittet "Billing", skal du klikke på fanen "Subscriptions".
  3. Klik på 'Administrer' (Manage) ved siden af Automatisk fornyelse (Auto-renewal).
  4. Vælg at 'Annuller automatisk fornyelse(Cancel auto-renewal).

NordVPN subscription cancel steps 1.png
    NordVPN subscription cancel steps 2.png

Play Store, tjek denne Google Play supportartikel om opsigelse af abonnement: https://support.google.com/googleplay/answer/7018481

App Store, tjek denne Apple-supportartikel om opsigelse af abonnement: https://support.apple.com/en-lamr/HT202039

Amazon App Store, se denne Amazon-supportartikel om opsigelse af abonnement: https://www.amazonforum.com/s/question/0D54P00007IG0CkSAL/amazon-appstore-subscriptions