Sådan annullerer du tilbagevendende betalinger

Denne artikel er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, hollandsk, polsk, portugisisk-brasiliansk, svensk og spansk.

Bemærk: Denne vejledning viser dig, hvordan du annullerer et tilbagevendende abonnement, så du ikke bliver debiteret automatisk næste gang. Men den viser dig ikke, hvordan du får refunderet din betaling. For at modtage en refusion, bedes du kontakte vores kundesupport.

For at annullere den automatiske fornyelse af dit abonnement:

1. Gå til NordAccount, log ind, og åbn sektionen 'Fakturering' (Billing).

faktureringsknappen er placeret i venstre side af nord account-menuen

2. Når du er i sektionen 'Fakturering', skal du åbne fanen 'Abonnement' (Subscriptions) og trykke på de tre lodret stablede prikker ved siden af knappen 'Skift abonnement' (Change plan) og klikke på Annuller automatisk fornyelse (Cancel auto-renewal).

knappen til abonnement er placeret ved siden af faktureringshistorikken i højre side, knappen til at ændre abonnementsindstillingerne findes under abonnementsstatus

Play Store, tjek denne Google Play supportartikel om opsigelse af abonnement: https://support.google.com/googleplay/answer/7018481

App Store, tjek denne Apple-supportartikel om opsigelse af abonnement: https://support.apple.com/en-lamr/HT202039