Sådan køber du en dedikeret IP-adresse

Sådan får du en dedikeret IP-adresse som ny kunde

Hvis du er ny NordVPN-kunde, kan du tilføje en dedikeret IP-adresse til dit første NordVPN-abonnement.

1. Først skal du gå til siden NordVPN-abonnement.
  2. Vælg dit ønskede abonnement og dens varighed.
  3. Find "Dedikeret IP" og klik på "Tilføj".
  4. Vælg en betalingsmetode.
  5. Udfyld resten af felterne med de nødvendige oplysninger.
  6. Når du har gennemført en betaling, skal du fortsætte med at oprette din Nord-konto for at vælge din dedikerede IP-tjenesteplacering.

Sådan får du en dedikeret IP-adresse, hvis du allerede har en NordVPN-konto

For at bruge vores dedikerede IP -tjeneste skal du have et aktivt NordVPN-abonnement.

Hvis du vil føje en dedikeret IP-adresse til en eksisterende NordVPN-konto, kan du købe et dedikeret IP-abonnement med en særlig rabatkode. Du skal oprette en midlertidig NordVPN-konto (hvor du kun betaler for et dedikeret IP-abonnement) og bede vores venlige tekniske support om at overføre IP-adressen til din hovedkonto.

1. Klik her for automatisk at anvende rabatkoden norddedicatedip på din bestilling.
  2. Indtast en e-mailadresse for en ny (midlertidig) NordVPN-konto.
  3. Vælg en betalingsmetode.
  4. Udfyld de øvrige felter med de nødvendige oplysninger.

Når din betaling er blevet behandlet, og du har to konti (din hovedkonto og den, du brugte til at betale for den dedikerede IP-adresse), skal du kontakte vores supportteam via live chat eller ved at klikke her.

Når du kommer i kontakt med vores kundesupportteam, giver du os oplysninger om begge dine konti (den konto, du brugte til at betale for den dedikerede IP-adresse og din hovedkonto) og angive det land, hvor du ønsker en dedikeret IP-adresse. NordVPN leverer statiske IP-adresser på disse placeringer: USA (vælg mellem Buffalo, Dallas, Los Angeles og New York), Storbritannien, Nederlandene, Frankrig, Tyskland og Italien.

Bemærk: For eksisterende NordVPN-brugere tager det 1-3 hverdage at oprette en NordVPN-dedikeret IP-adresse fra det øjeblik, du har valgt en dedikeret IP-placering, og vi har bekræftet dit køb. Selve det dedikerede IP-abonnement er gyldigt fra købsdatoen, uanset datoen på lokationen for den valgte IP-adresse.

Sådan forbinder du til din dedikerede IP-adresse fra NordVPN

Her viser vi dig, hvordan du forbinder til din dedikerede IP på forskellige platforme:

Vær opmærksom på, at hvis du køber en dedikeret IP fra NordVPN, bliver din e-mailadresse knyttet til denne IP-adresse. Du kan finde flere oplysninger i vores privatlivspolitik.