Sådan forbinder du fra et land med internetbegrænsninger

Denne artikel er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, italiensk, koreanskkinesisk, arabisk og spansk.

emærk: Desværre oplever vi i øjeblikket forbindelsesproblemer i Kina, da vores serverkonfigurationer til manuelle forbindelser og applikationer for nylig er blevet blokeret. Vores udviklere er opmærksomme på problemet og arbejder på en løsning så hurtigt som muligt. Vi undskylder for ulejligheden og takker for din tålmodighed.

For at forbinde til NordVPN-servere fra et land med internetbegrænsninget, skal du bruge én af konfigurationerne nedenfor:

Undgå onlinetrusler, del filer, og opret forbindelse til verdens største servernetværk. Beskyt dit privatliv med NordVPN.

Få NordVPN