Krijg uw persoonlijke Dedicated-IP

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, JapansPools, Portugees-Braziliaans en Koreaans.

Je kunt tegen een meerprijs een eigen IP-adres  bestellen en je bent dan de enige die hier gebruik van maakt.

We bieden speciale IP-adressen in de volgende regio's:
De Verenigde Staten (Buffalo, Los Angeles, Dallas)
Duitsland (Frankfurt)
Frankrijk (Parijs)
Het Verenigd Koninkrijk (Londen)
Nederland (Amsterdam)

De prijs van een eigen IP-adres in een van deze landen is € 70 per jaar. Een eigen IP-adres werkt alleen met een geldig VPN rekening. Houd er rekening mee dat je een eigen IP-adres slechts op twee apparaten tegelijkertijd kunt gebruiken.

Let op:  Als je verbinding maakt vanuit een land met internetbeperkingen, werkt de functie Eigen IP-adres mogelijk niet omdat de servertoegankelijkheid vanuit dergelijke regio's beperkt is. Lees dit artikel voor meer informatie over hoe je een succesvolle verbinding met onze dienst tot stand kunt brengen vanuit een land met internetbeperkingen.

Hier is een lijst met tutorials die je laten zien hoe je verbinding kunt maken met jouw eigen IP op verschillende platforms:

Je kunt eigen IP-servers testen in de categorie Eigen IP in de applicatie.

Als je een eigen IP-adres wilt kopen, kun je hier een handleiding vinden over hoe je dit kunt doen: Hoe koop je een eigen IP-adres?

Houd er rekening mee dat je E-Mailadres, als je een eigen IP-adres aanschaft, aan dat IP-adres wordt gekoppeld.