Hoe maak je verbinding met je eigen IP op Windows?

Deze zelfstudie laat je zien hoe je de door jou gekochte en aan jou toegewezen toegewijde IP-server kunt vinden en er verbinding mee kunt maken. Lees hier meer over de toegewijde IP-functie.

Op Windows 7 en 8.1:

De categorie eigen IP-server is alleen beschikbaar met de protocollen OpenVPN (UDP) en OpenVPN (TCP)

1. Zorg ervoor dat je het protocol OpenVPN (UDP) of OpenVPN (TCP) protocol hebt ingeschakeld. Instructies voor het wijzigen van het verbindingsprotocol vind je hier.
  2. Start de NordVPN-applicatie en zoek de categorie Specialiteitsservers aan de rechterkant. Klik erop om het uit te vouwen.

3. Plaats de muisaanwijzer op de categorie Toegewijd IP en klik op het menu met de drie stippen. Selecteer jouw toegewezen toegewijd IP-server.

Je kunt ook de zoekbalk in de linkerbovenhoek van het applicatievenster gebruiken:

Op Windows 10 en 11:

1. Klik op de expander.

2. Ga naar de categorie Toegewijd IP en kies het land en de server van je toegewijd IP door op een knop met drie punten te klikken.

Je kunt je toegewijd IP ook vinden door het serverland en -nummer in te voeren in een zoekbalk.

Houd er rekening mee dat je e-mailadres wordt gekoppeld aan dat toegewijd IP-adres.