Verbinding maken met een dedicated IP op een Android

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, Japans en Koreaans

Deze tutorial laat je zien hoe je de door jou gekochte en aan jou toegewezen eigen IP-server kunt vinden en er verbinding mee kunt maken. Lees hier meer over de eigen IP-functie.

De categorie eigen IP-server is alleen beschikbaar met de protocollen OpenVPN (UDP) en OpenVPN (TCP).

1. Zorg ervoor dat je het protocol OpenVPN (UDP) of OpenVPN (TCP) protocol hebt ingeschakeld. Instructies voor het wijzigen van het verbindingsprotocol vind je hier.
  2. Start de NordVPN-app en veeg omhoog vanaf de onderkant van de app zonder geselecteerde landspeld.
  3. Tik op Zoeken.

De zoekknop bevindt zich direct onder specialty servers

4. Voer de servernaam in van jouw toegewezen eigen IP-server.

U kunt uw dedicated Ip server invoeren

Voer de servernaam in van jouw toegewezen eigen IP-server.