Hoe maak je verbinding met je eigen IP op macOS?

Deze zelfstudie laat je zien hoe je de door jou gekochte en aan jou toegewezen toegewijde IP-server kunt vinden en er verbinding mee kunt maken. Lees hier meer over de toegewijde IP-functie.

De categorie toegewijde IP-server is alleen beschikbaar met de protocollen OpenVPN (UDP) en OpenVPN (TCP)

1. Zorg ervoor dat je het protocol OpenVPN (UDP) of OpenVPN (TCP) protocol hebt ingeschakeld. Instructies voor het wijzigen van het verbindingsprotocol vind je hier.
  2. Start de NordVPN-applicatie en zoek de categorie Specialiteitsservers aan de rechterkant.

3. Plaats de muisaanwijzer op de categorie Toegewijd IP-adres en klik op het menu met de drie stippen. Selecteer jouw toegewezen toegewijde IP-server.

Je kunt ook de zoekbalk in de linkerbovenhoek van het applicatievenster gebruiken:

Houd er rekening mee dat je e-mailadres wordt gekoppeld aan dat toegewijde IP-adres.