Kan jag installera NordVPN på min smart-TV eller spelkonsol?

Apple TV, Chromecast, Roku och spelkonsoler såsom Xbox stöder inte den inbyggda VPN-funktionaliteten. Men du kan fortfarande använda ett VPN för säkert spelande. De flesta smarta tv-apparater stöder det inte heller, med undantag för Android-baserade tv-apparater, men det finns fortfarande en lösning för att få ett VPN på tv-apparater. Om du har en Android-TV kan du ladda ner VPN för Android TV. För allt annat har vi tre ledande lösningar:

Tre sätt att installera ett VPN på smart-tv eller konsol

1. Installera ett VPN på din router. På så vis kommer din smart-TV, Apple TV, Chromecast, Roku eller spelkonsol att ha en VPN-anslutning via din router.
  2. Dela en trådlös VPN-anslutning från din Windows-dator.
  3. Dela en VPN-anslutning via en Ethernet-kabel från din Windows-dator.