Felsökning av anslutningsproblem i iOS

Det finns flera anledningar till varför du kan ha problem med att ansluta till NordVPN på din iOS-enhet. Dessa inkluderar problem med din kontostatus, dina nätverksinställningar eller din appkonfiguration. Här är några steg du kan följa för att felsöka.

1. Klicka på inställningsknappen  i appens högra nedre hörn.
  2. Välj fliken VPN-anslutning (VPN Connection).
  3. Under Protokoll (Protocol) väljer du protokollet OpenVPN (TCP).
  • Försök dessutom att använda  Förtolkade servrar (Obfuscated Servers). Du kan hitta Förtolkade servrar i avsnittet Specialservrar (Specialty Servers) efter att du har bytt till TCP-protokollet.
  • Om det inte hjälper, växla mellan Wi-Fi och mobildata.

Kontrollera efter varje steg om problemet kvarstår. Om problemen fortfarande kvarstår, se till att du kontaktar vårt supportteam för en snabb lösning genom att trycka på antingen e-post- eller chattknappen nedan.