Verbindingsproblemen op iOS oplossen

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, JapansPools, Braziliaans-Portugees en Koreaans.

Er kunnen verschillende redenen zijn voor mogelijke problemen bij het verbinden met NordVPN op je iOS- apparaat. Deze problemen kunnen onder andere te maken hebben met je accountstatus, netwerkinstellingen of app- configuratie. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om problemen op te lossen.

1. Klik op de instellingen knop  in de rechter benedenhoek van de app.
  2. Selecteer de tab VPN connetion (VPN-verbinding).
  3. Onder Protocol, selecteer het OpenVPN (TCP) protocol.
  • Probeer daarnaast het gebruik van Obfuscated Servers (Versluierde Servers). je kunt de Obfuscated Servers (Versluierde Servers) vinden onder de Specialiteitsservers (Gespecialiseerde Servers) sectie op het hoofdscherm van de app, na het overschakelen naar TCP-protocol.
  • Als dat niet helpt, wissel dan af tussen Wifi en mobiele data.

Controleer na elke stap of het probleem blijft bestaan. In het geval dat de problemen er nog steeds zijn, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam voor een snelle oplossing door te klikken op de e-mail of chatknop hieronder.

Tip: de veiligheid van jouw VPN-verbinding hangt ook af van je accountwachtwoord. Vergeet niet een sterk wachtwoord voor je account te gebruiken, aangezien dit je zal helpen om credential stuffing-aanvallen te voorkomen en te zorgen voor veilige en ononderbroken verbindingen.

Aangezien het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen gemakkelijke taak is, raden we je onze gratis wachtwoord manager NordPass aan. Deze wachtwoord manager genereert veilige wachtwoorden voor je en slaat deze veilig op, zodat je in de toekomst geen tijd hoeft te verliezen aan het opnieuw instellen van wachtwoorden.