Hoe ga ik aan de slag met NordVPN?

Dit artikel is beschikbaar in het Engels, Deens, Duits en Italiaans.

Als je geïnteresseerd bent in de NordVPN-dienst, maar niet zeker weet hoe je er mee aan de slag kunt gaan, leggen we in dit artikel uit hoe je dit vandaag nog kunt doen.

1. Download de NordVPN-applicatie. Dit artikel leidt je naar verschillende downloadpagina's van OS-systemen.

Als je niet zeker weet hoe je de app installeert en instelt, kies dan het besturingssysteem dat je gebruikt en volg de richtlijnen voor de procedure:

Windows 7 en 8.1 Windows 10 en 11 macOS Linux Android iOS

In deze handleidingen leer je alles over de functies van NordVPN.

1. Nadat je de applicatie hebt ingesteld, moet je het gewenste abonnement afsluiten.

In het volgende artikel staat alles over NordVPN-abonnementen en -prijzen.
    En als je niet zeker weet hoe je een abonnement afsluit, lees dan het artikel over het afsluiten van een NordVPN-abonnement.

2. Nadat je de applicatie hebt geïnstalleerd en het gewenste abonnement hebt afgesloten, moet je verbinding maken met de VPN om de functies te gebruiken.

Gebruik de knop ‘Quick Connect’ om een VPN-verbinding in te stellen op Windows 7 en 8.110 en 11macOSAndroiden iOS- gebruik de knop Snel verbinden.
    Om verbinding te maken met specifieke locaties druk je op de stippen op de kaart.ies een land uit de lijst Alle landen of maak verbinding met een specifiek land/een specifieke server via de zoekbalk.

Om een VPN-verbinding op een Linux-apparaat in te stellen, moet je opdrachten typen zoals nordvpn connect of nordvpn c.
    Om met specifieke servers verbinding te maken, gebruik je nordvpn connect <country_code server_number> (eg. nordvpn connect uk715)

Zo eenvoudig is het. Nu kun je de app gebruiken en de verschillende functies bekijken.