Installeren en gebruiken van NordVPN op Linux

Dit artikel is beschikbaar EngelsFrans, DuitsSpaansPools en Koreaans.

Hoe kun je  NordVPN op de belangrijkste Linux-distributies instellen en gebruiken?

We bieden .deb- en .rpm-pakketten die compatibel zijn met verschillende Debian- en RHEL-gebaseerde systemen (klik hier om VPN voor Linux te downloaden. Hier is een lijst met tutorials voor de systemen die we ondersteunen:

De native applicatie van NordVPN is de aanbevolen optie om verbinding te maken met NordVPN-servers op je Linux-apparaat. Het biedt eenvoudige toegang tot functies zoals Threat Protection, Autoconnect en geautomatiseerde Kill Switch

Tip: Vergeet niet om een sterk wachtwoord te gebruiken op je NordVPN account, omdat het je zal helpen om credential stuffing aanvallen te voorkomen en je account veilig te houden.

Omdat het maken en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen gemakkelijke taak is, raden wij je aan een gratis wachtwoord manager te downloaden, zoals NordPass. Deze genereert veilige wachtwoorden voor je en slaat ze veilig op, zodat je in de toekomst geen tijd meer hoeft te verspillen aan het opnieuw instellen van wachtwoorden.

NordPass biedt native apps voor Windows, macOS, LinuxAndroid en iOS, zodat je je wachtwoorden kunt bereiken waar en wanneer dat nodig is, zelfs offline.