Installeren en gebruiken van NordVPN op Linux

Dit artikel is beschikbaar EngelsFrans, DuitsSpaans en Koreaans.

De NordVPN-native-applicatie is de aanbevolen route om verbinding te maken met NordVPN-servers op je Linux-apparaat. We hebben het met jouw ervaring in gedachten ontworpen en het geeft je makkelijk toegang tot functies zoals CyberSec, Autoconnect en de automatische Kill Switch.

We hebben deb- en rpm-pakketten die geïnstalleerd kunnen worden op uiteenlopende Debian- en RHEL-systemen. Hieronder staat een lijstje met handleidingen voor de belangrijkste Linux-distributies:

Tip: Vergeet niet om een sterk wachtwoord te gebruiken op uw NordVPN account, omdat het u zal helpen om credential stuffing aanvallen te voorkomen en uw account veilig zal houden.

Omdat het maken en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen gemakkelijke taak is, raden wij u aan een gratis wachtwoordmanager te downloaden, zoals NordPass. Deze genereert veilige wachtwoorden voor u en slaat ze veilig op, zodat u in de toekomst geen tijd meer hoeft te verspillen aan het opnieuw instellen van wachtwoorden.

NordPass biedt native apps voor Windows, macOS, LinuxAndroid en iOS, zodat u uw wachtwoorden kunt bereiken waar en wanneer dat nodig is, zelfs offline.