Installeren en gebruiken van NordVPN op Linux

Dit artikel is beschikbaar EngelsFrans, DuitsSpaansPools en Koreaans.

Hoe kun je  NordVPN op de belangrijkste Linux-distributies instellen en gebruiken?

We bieden .deb- en .rpm-pakketten die compatibel zijn met verschillende Debian- en RHEL-gebaseerde systemen (klik hier om VPN voor Linux te downloaden. Hier is een lijst met tutorials voor de systemen die we ondersteunen:

De native applicatie van NordVPN is de aanbevolen optie om verbinding te maken met NordVPN-servers op je Linux-apparaat. Het biedt eenvoudige toegang tot functies zoals Threat Protection, Autoconnect en geautomatiseerde Kill Switch

Vermijd online bedreigingen, deel bestanden en maak verbinding met 's werelds grootste netwerk van servers. Geniet van privacy met NordVPN.

Download NordVPN