NordVPN installeren op macOS

NordVPN is compatibel met Apple en beschikt over een native applicatie die we aanbevelen als de beste manier om verbinding te maken met NordVPN-servers. Hoewel we twee applicatieversies hebben, bieden ze allebei online beveiliging en functies zoals Dubbele VPN, Onion Over VPN-servers en geautomatiseerde Kill Switch, Meshnet en de mogelijkheid om verbinding te maken via het NordLynx verbindingsprotocol.

Instructies voor het installeren van NordVPN op macOS

NordVPN op macOS heeft twee verschillende versies. De volgende artikelen bevatten installatie-instructies voor beide:

Wat is het verschil tussen de twee versies?

• NordVPN (App Store)

Deze versie van de NordVPN-applicatie kan rechtstreeks vanuit de App Store van Apple worden geïnstalleerd op macOS-apparaten met firmware niet ouder dan 10.12. Het belangrijkste voordeel van het gebruik van de IKEv2-app is dat deze het NordLynx-protocol biedt . Afgezien van NordLynx werkt de Kill Switch-functie op systeemniveau, waardoor de internettoegang wordt onderbroken als de VPN-verbinding plotseling wordt verbroken, op die manier worden alle apps beschermd, zonder ze te beëindigen.

• NordVPN

Hoewel OpenVPN NordLynx mist, is het mogelijk om enkele aanvullende voorkeuren te manipuleren, zoals de aangepaste DNS-servers. Bovendien beëindigt de Kill Switch, indien deze is geactiveerd, afzonderlijke apps, in plaats van de hele internetverbinding. De app kan worden gesideload vanaf onze website en kan worden uitgevoerd op eerdere versies van macOS, niet ouder dan 10.10.

Hoe NordVPN te gebruiken op macOS

Verbinding maken met NordVPN via de macOS app is eenvoudig:

1. Open de NordVPN macOS app;
  2. Voltooi indien nodig het inlogproces;
  3. Klik op "Quick connect" of selecteer een specifiek land op de kaart.

Nu ben je veilig verbonden met het internet!