Hoe koop ik een NordVPN-abonnement

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, Japans en Koreaans.

Ga naar deze webpagina om een NordVPN-abonnement te kopen.

Je kunt ook bovenaan de pagina waarop je je nu bevindt klikken op Prijzen :

Je wordt naar onze prijspagina geleid en ziet alle beschikbare aanbiedingen. Klik op het abonnement van je voorkeur en volg de stappen en voer alle informatie in die nodig is om je aankoop te voltooien.

Als je ooit vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Omdat het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen eenvoudige taak is, raden we aan om een gratis wachtwoordbeheerder zoals NordPass te downloaden. Het genereert veilige wachtwoorden voor je en slaat ze veilig op, zodat je in de toekomst geen tijd hoeft te verliezen aan het resetten van wachtwoorden.

NordPass biedt native apps voor Windows, macOS, Linux, Android, en iOS, zodat je waar en wanneer je wilt bij je wachtwoorden kunt, zelfs offline.