Hoe koop ik een NordVPN-abonnement

1. Ga naar deze webpagina om een NordVPN-abonnement aan te schaffen.
    Je kunt ook bovenaan de pagina waarop je je momenteel bevindt op Prijzen klikken:

je wordt naar onze tariefpagina geleid en ziet alle beschikbare aanbiedingen.
  2. Kies de abonnementsperiode (2 jaar, 1 jaar of maandelijks)

3. Kies een beveiligingsdienstpakket dat aan je behoeften voldoet:

Het Standard-abonnement omvat alleen de NordVPN-dienst;
    Het Plus-abonnement bevat naast NordVPN-diensten ook NordPass;
    Het Complete-abonnement bestaat uit NordVPN-, NordPass- en NordLocker-diensten.

4. Voer je e-mailadres in dat je met NordVPN-diensten wil gebruiken.

5. Selecteer een betaalmethode en volg de stappen, vul alle betalingsgegevens in om je aankoop af te ronden en klik op 'Doorgaan'.
  6. Controleer je geregistreerde e-mailadres voor de NordVPN-dienst en zoek naar de aankoopbevestigingsmail.

Bekijk het artikel hier als je nog geen activeringsmail hebt ontvangen.

Indien je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.