Hoe koop ik een NordVPN-abonnement

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, JapansPools, Portugees-Braziliaans en Koreaans.

1. Ga naar deze webpagina om een NordVPN-abonnement aan te schaffen.
    Je kunt ook bovenaan de pagina waarop je je momenteel bevindt op Prijzen klikken:

je wordt naar onze tariefpagina geleid en ziet alle beschikbare aanbiedingen.
  2. Kies de abonnementsperiode (2 jaar, 1 jaar of maandelijks)

3. Kies een beveiligingsdienstpakket dat aan je behoeften voldoet:

Het Standard-abonnement omvat alleen de NordVPN-dienst;
    Het Plus-abonnement bevat naast NordVPN-diensten ook NordPass;
    Het Complete-abonnement bestaat uit NordVPN-, NordPass- en NordLocker-diensten.

4. Voer je e-mailadres in dat je met NordVPN-diensten wil gebruiken.

5. Selecteer een betaalmethode en volg de stappen, vul alle betalingsgegevens in om je aankoop af te ronden en klik op 'Doorgaan'.
  6. Controleer je geregistreerde e-mailadres voor de NordVPN-dienst en zoek naar de aankoopbevestigingsmail.

Bekijk het artikel hier als je nog geen activeringsmail hebt ontvangen.

Indien je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Omdat het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen eenvoudige taak is, raden we aan om een gratis wachtwoordbeheerder zoals NordPass te downloaden. Het genereert veilige wachtwoorden voor je en slaat deze veilig op, zodat je in de toekomst geen tijd hoeft te verliezen aan het opnieuw instellen van wachtwoorden.

NordPass biedt native apps voor WindowsmacOSLinux, Android en iOS, zodat je jouw wachtwoorden altijd en overal kunt bereiken, zelfs offline.