Justere konfigurasjonen av Android-appen

Denne artikkelen er tilgjengelig på engelsk, dansk, tysk, fransk, italiensk, spansk, svensk, nederlandsk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk-brasiliansk, and tradisjonell kinesisk.

Gjør disse endringene for å kontrollere om programmet er riktig konfigurert:

• Prøv å bytte mellom TCP og UDP.
  • Bytt mellom ulike servere: Prøv å koble til ulike land eller bestemte servere
  • Prøv å installere NordVPN-appen på nytt:

Gå til Google Play Store, søk etter NordVPN og klikk på Avinstaller. Når avinstallasjonsprosessen er fullført, klikker du på Installer på nytt.

Hvis ingenting av dette hjelper, kan du prøve andre feilsøkingsmetoder for Android: Feilsøking av tilkoblingsmuligheter på Android.