Kan ikke koble til NordVPN-servere

Denne artikkelen er tilgjengelig på engelsk, fransk, tysk, nederlandsk, italiensk, spansk, indonesisk, polsk, svensk, tyrkisk, kinesisk og taiwansk

Merk: Hvis du ikke kan koble til fra et land med internettrestriksjoner, sjekk denne artikkelen: Koble til fra et land med internettrestriksjoner

Hvis du opplever problemer med å koble til på noen av operativsystemene nedenfor, kan du prøve å følge disse feilsøkingsveiledningene for VPN:

Her er noen generelle tips du kan følge hvis du ikke kan koble til NordVPN-appen:

• Prøv minst et par forskjellige NordVPN-servere.
  • I appen logger du ut av kontoen din og logger deg på igjen. Prøv å koble til på nytt.
  • Avinstaller appen, start enheten på nytt og installer appen på nytt. Prøv å koble til en gang til.
  • Hvis du bruker en datamaskin, kan du prøve å deaktivere antivirus- eller brannmurprogramvare, da det kan forstyrre VPN-tilkoblinger. Prøv å koble til på nytt.
  • Prøv å bruke en annen tilkoblingsmetode/-protokoll for enheten.

Du kan også prøve å koble til en annen enhet på samme nettverk. Dette vil hjelpe deg med å finne ut om problemet skyldes nettverket eller enheten. Hvis du for eksempel ikke kan koble til Android-telefonen, kan du prøve PC-en. Hvis begge ikke kan koble til, er problemet med nettverket. Hvis PC-en din kobles til, er det noe galt med konfigurasjonen på telefonen. I begge tilfeller kan du kontakte NordVPNs kundestøtte for å få hjelp.

Ikke glem å bruke et sterkt passord på kontoen din, da det vil hjelpe deg med å unngå innloggingsangrep og holde tilkoblingene dine trygge og uavbrutte.

Siden det ikke er en enkel oppgave å generere og huske sterke og sikre passord, anbefaler vi at du laster ned vår gratis passordbehandler — NordPass . Den genererer sikre passord for deg og lagrer dem trygt, slik at du unngår tidkrevende tilbakestillinger av passord i fremtiden.