Kan ikke koble til NordVPN-servere

Denne artikkelen er tilgjengelig på engelsk, fransk, tysk, nederlandsk, italiensk, spansk, indonesisk, polsk, svensk, tyrkisk, japansk, koreansk, portugisisk-brasiliansk, dansk, tradisjonell kinesisk.

Det kan være mange forskjellige faktorer som forstyrrer NordVPN-tilkoblingen din. For å fikse NordVPN-tilkoblingen din har vi tre sett med tips du bør gjennomgå nedenfor.

OS-spesifikke tilkoblingsveiledninger for NordVPN

Hvis du har problemer med å koble til på noen av operativsystemene nedenfor, kan du prøve å følge disse VPN-feilsøkingsveiledningene:

Generelle tips for NordVPN-tilkobling

Disse tipsene kan hjelpe dersom NordVPN ikke fungerer med nesten ingen plattform. De kan også hjelpe hvis NordVPN-serveren din er nede eller hvis NordVPN sitter fast ved tilkobling:

• Hvis NordVPN er nede på den valgte serveren din, kan du prøve minst noen ulike NordVPN-servere. Du kan bruke autotilkoblingsfunksjonen eller  verktøyet vårt for å finne en NordVPN-server.
  • I appen logger du ut av kontoen din og logger deg på igjen. Prøv å koble til på nytt.
  • Avinstaller appen, start enheten på nytt og installer appen på nytt. Prøv å koble til en gang til.
  • Hvis du bruker en datamaskin, kan du prøve å deaktivere antivirus- eller brannmurprogramvare, da dette kan forstyrre VPN-tilkoblinger. Prøv å koble til på nytt.
  • Prøv å bruke en annen tilkoblingsmetode/-protokoll for enheten.

Du kan også prøve å koble til en annen enhet på samme nettverk. Dette vil hjelpe deg med å finne ut om problemet skyldes nettverket eller enheten. Hvis du for eksempel ikke kan koble til Android-telefonen, kan du prøve PC-en. Hvis begge ikke kan koble til, er problemet med nettverket. Hvis PC-en din kobles til, er det noe galt med konfigurasjonen på telefonen.

Koble til fra et land med internettrestriksjoner

Hvis du ikke kan koble til fra et land med restriksjoner på internett, kan du sjekke denne artikkelen: Koble til fra et land med restriksjoner på internett

Dersom ingen av tipsene våre var til hjelp, kontakt NordVPNs kundeservice for støtte.