Konfigurere en ruter - VPN-innstillinger

Denne artikkelen er tilgjengelig på engleskfransk, tysk, nederlandsk, italiensk, indonesisk, polsk, svensk, dansk, brasiliansk, portugisisk, japansk, koreansk og taiwansk.

Prosedyren for å sette opp et VPN på ruteren din avhenger av ruterens fastvare eller produsent. Hvis du ikke finner VPN-ruteroppsettopplæringen for ruterens fastvare på følgende liste, kan du fortsette å bla nedover for ytterligere instruksjoner.

Installasjonsveiledninger for støttede rutere og fastvare:

Er du usikker på om ruteren støttes og/eller ikke finner den i listen ovenfor?

Først må du se om du finner ruteren din på listen vår over rutere som ikke støttes.

Hvis den ikke er der, må du finne bruksanvisningen som fulgte med ruteren din. Hvis du ikke finner den, kan du sannsynligvis laste den ned fra nettstedet til produsenten av ruteren. Søk i håndboken etter eventuelle omtaler av OpenVPN-støtte. Der bør det stå om ruteren støtter en OpenVPN-server, en klient, eller begge deler. Ruteren din må støtte OpenVPN-klienten for å potensielt støtte en NordVPN-konfigurasjon. Hvis du ikke finner denne informasjonen i håndboken, kan du vurdere å kontakte ruterens produsent.

Merk: Hvis ruteren din ble utstedt av Internett-leverandøren din, støtter den sannsynligvis ikke VPN-konfigurasjoner. Hvis det er tilfelle, er det rutere som kommer forhåndskonfigurert med NordVPN. Vår partner FlashRouters tilbyr et utvalg av kraftige rutere som følger med NordVPN ut av esken.

Hvis ingen av disse tipsene har hjulpet deg å opprette en forbindelse, kan du ta kontakt med kundeservice.