Bruker VPN på smart-TV eller spillkonsoll

Denne artikkelen er tilgjengelig på fransk, tysk, italiensk, dansk, spansk, engelsk, svensk, nederlandsk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk-brasilianskindonesisk og taiwansk.

Apple TV, Chromecast, Roku, og videospillkonsoller som Xbox støtter ikke den innebygde VPN-funksjonaliteten. Men du kan fremdeles bruke et VPN for trygg gaming.

De fleste smart-TV-er støtter heller ikke dette, med unntak av Android-baserte TV-er. Hvis du har en Android-TV, kan du laste ned en spesifikk NordVPN-app til den.

Det finnes fire måter å sette opp et VPN på de øvrige plattformene på: