Installere NordVPN på Amazon Fire-enheter

Denne artikkelen er tilgjengelig på engelsk, koreansk, italiensk, tysk, fransk, japansk, nederlandsk, polsk, portugisisk-brasiliansk, spansk, dansk, tradisjonell kinesisk og spansk.

Du kan laste ned NordVPN-applikasjonen for Amazon Fire-enheter i Amazon Appstore her. Husk at førstegenerasjons Amazon Firestick ikke støtter VPN-tilkobling.

Dette er en veiledning til hvordan du installerer og bruker NordVPN-appen på Amazon Kindle Fire-enheter.

Først må du laste ned og installere NordVPN-applikasjonen på Amazon Kindle Fire-enheten din.

1. Trykk på App-menyen på Kindle-startskjermen.
    "Apper"-knappen er plassert til høyre for "Spill"-knappen.

2. Åpne Amazon Appstore.
    "Butikk"-knappen er plassert ved siden av "Apper"-delen.

3. Skriv inn NordVPN i søkefeltet og trykk på Hent.
    "Hent"-knappen er plassert ved siden av logoen og navnet på nordvpn-applikasjonen på høyre side.

4. Trykk på Last ned.
    Nedlastingsknappen er plassert ved siden av gratis nedlastingsmeldingen på høyre side.

5. Når applikasjonen er installert, trykker du på Åpne.
    "Åpne"-knappen er ved siden av logoen og navnet på nordvpn-applikasjonen på høyre side

6. Du ser da applikasjonens hovedmeny. Trykk på Registrer deg hvis du vil opprette en ny konto eller Logg inn hvis du allerede har en.
    Registrerings- og påloggingsknappene er plassert under "Hjem"-overskriften.

7. Du blir vist en QR-kode. Skann den smarttelefonen din og vent til den mobile enheten din laster opp NordAccount-siden. Der må du fortsette med registreringsprosessen ved å oppgi ønskede tilgangsopplysninger.

QR-koden er plassert på venstre side av skjermen

8. Etter at du har opprettet en konto og logget inn på NordVPN på TV-en din. Som vist på skjermbildet nedenfor, bør du motta et nummer som du kan bruke til å sette inn på nordaccount.com/remote fra telefonen, laptopen eller PC-en din. Alternativt kan du bare skanne QR-koden.
    QR-koden er nå plassert i midten av skjermen

Ved å bruke en kompleks formel som inkluderer forskjellige serverparametere, velger Koble til nå-funksjonen den beste serveren for deg i øyeblikket.

koble nå finner du under hjem|

9. Det kan hende du ønskes velkommen med et par advarsler. Dette er standard Android-/FireTV-varselmeldinger for VPN-tilkoblinger, og du kan trygt trykke på OK. De kan også kreve at du krysser av i avmerkingsruten i vinduet.

Ekskludering av varselmeldingen
    OK-knappen er plassert ved siden av Avbryt-knappen i nedre høyre hjørne av popup-vinduet.
    et eksempel på en advarsel

10. Du kan også velge hvilken som helst av landknappene under menyen Alle land og koble raskt til en server fra det landet.

Listen over alle land finner du under Koble til nå-knappen.

11. Under menyen Spesialservere kan du finne P2P, Skjult, Dedikert IP, Double VPN og Onion over VPN-serverkategorier.

under listen over alle land finner du spesialiserte servere

12. Under menyen Innstillinger kan du finne andre innstillinger i programmet, som Threat Protection, velge VPN-protokoll, Tillat lokal nettverksoppdagelse og angi egendefinert DNS.

Under de spesialiserte serverne finner du Innstillinger-delen
    Når du har valgt vpn-protokollen, finner du flere alternativer på høyre side av vinduet

13. I delen Betrodde apper kan du legge til bestemte apper som kan omgå VPN-tilkoblingen, også kjent som split-tunneling.

knappen Legg til applikasjoner er plassert på høyre side av menyen
  14. Og det er det hele! Etter dette foreslår vi at du utforsker applikasjonen vår ved å følge veiledningene til de viktigste funksjonene.

Hvis du opplever problemer, kan du kontakte brukerstøtten vår for å få hjelp.