Kan jeg sette opp NordVPN på smart-TV eller spillkonsoll?

Denne artikkelen er tilgjengelig på fransk, tysk, italiensk, dansk, spansk, engelsk, svensk, nederlandsk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk-brasilianskindonesisk og taiwansk.

Apple TV, Chromecast, Roku, og gamingkonsoller som Xbox støtter ikke den innebygde VPN-funksjonaliteten. Men du kan fortsatt bruke et VPN for sikker gaming. De fleste smart-TV-er støtter heller ikke dette, med unntak av Android-baserte TV-er, men det finnes fortsatt en løsning for å få VPN på TV-en. Hvis du har en Android-TV, kan du laste ned VPN for Android-TV. For alt annet har vi tre hovedløsninger:

Tre måter å konfigurere et VPN på smart-TV-er eller konsoller

1. Konfigurering av NordVPN på ruteren din. På denne måten vil smart-TV-en, Apple TV, Chromecast, Roku eller gamingkonsollen ha en VPN-tilkobling fra ruteren.
  2. Deling av trådløs VPN-forbindelse fra Windows PC.
  3. Deling av VPN-forbindelse med ethernet-kabel Windows PC.