Error: 429 Too Many Requests

Dit artikel is beschikbaar in het Engels, Frans, Deens, Spaans, Italiaans, Japans, Koreaans, PoolsZweedsTraditioneel Chinees en Duits.

Fout: 429 Too Many Requests wordt meestal gezien terwijl je probeert in te loggen op de applicatie. Nadat onze app veel mislukte inlogpogingen opmerkt, verschijnt de fout en kun je geen toegang meer krijgen tot je Nord Account. Dit wordt gedaan om je accountgegevens veilig te houden en te beschermen tegen onbevoegde toegang.

Om dit probleem te voorkomen, volg je deze stappen en meld je jezelf opnieuw aan:

1. Wijzig het wachtwoord dat wordt gebruikt bij de dienst, zoals weergegeven in dit artikel.
  2. Controleer of er geen proxy- of andere VPN-diensten actief zijn. Als dat zo is, probeer het dan uit te schakelen.
  3. Wacht ongeveer 15-30 minuten om in te loggen nadat het wachtwoord is gewijzigd.
  4. Log in via een ander netwerk of een hotspot.