Fejl: 429 for mange anmodninger

Denne artikel er tilgængelig på franskengelskspansk, italienskjapanskkoreansknederlandsknorskpolsksvensk, traditionelt kinesisk og tysk.

Fejl: 429 For mange anmodninger (Error 429 Too Many Requests) ses normalt, når du forsøger at logge ind på applikationen. Når vores app har bemærket mange mislykkede loginforsøg, vises fejlen og forhindrer dig i at få adgang til din Nord Account. Dette gøres for at beskytte dine kontodata og beskytte dem mod uautoriseret adgang.

For at undgå dette problem, kan du prøve at følge disse trin og derefter logge ind igen:

1. Skift adgangskoden, der bruges med tjenesterne, som vist i denne artikel.
  2. Kontroller, at der ikke er nogen aktive proxy eller andre VPN-tjenester. Hvis der er nogle, så prøv at deaktivere den.
  3. Vent i ca. 15-30 minutter for at logge ind, når adgangskoden er blevet ændret.
  4. Log ind via et andet netværk eller et hotspot.