Hvordan kommer jeg i gang med at bruge NordVPN

Denne artikel findes på engelsk, italiensk og tysk.

Hvis du er interesseret i at begynde at bruge NordVPN-tjenesten, men er usikker på, hvordan du gør det, kan du finde hjælp i denne artikel. Den beskriver, hvad du skal gøre for at begynde at bruge NordVPN i dag.

1. Download NordVPN-applikationen. Artiklen, som du kan finde her, henviser dig til sider, hvor du kan downloade forskellige operativsystemer.

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du installerer og konfigurerer applikationen, skal du vælge det operativsystem, du har tænkt dig at bruge, og følge retningslinjerne for proceduren:

Windows 7 and 8.1 Windows 10 and 11 macOS Linux Android iOS

I disse vejledninger kan du også få kendskab til de funktioner, som NordVPN tilbyder.

1. Når du har konfigureret applikationen, skal du købe det ønskede abonnement.

Følgende artikel beskriver NordVPN's abonnementer og priser.
    Du kan læse artiklen om køb af et NordVPN-abonnement,
    hvis du er i tvivl om, hvordan du skal fortsætte med købet.

2. Når du har installeret applikationen og købt dit ønskede abonnement, skal du forbinde til VPN for at få gavn af dets funktioner.

For at få en VPN-forbindelse på Windows 7 og 8.110 og 11macOSAndroid og iOS – så skal du bruge knappen Forbind hurtigt.
    For at forbinde til bestemte placeringer – så skal du bruge prikkerne på kortet, vælge et land fra listen Alle lande, eller forbinde til et bestemt land/en bestemt server via søgefeltet.

For at få en VPN-forbindelse på en Linux-enhed skal du indtaste kommandoer såsom nordvpn connect eller nordvpn c.
    For at forbinde til bestemte servere skal du bruge nordvpn connect <country_code server_number> (fx nordvpn connect uk715)

Det er det hele! Nu kan du begynde at bruge appen og se nærmere på de forskellige funktioner.