Sådan køber du et NordVPN-abonnement

1. Besøg dette website for at købe et NordVPN-abonnement.
    Du kan også klikke på Priser øverst på den side, du er på i nu:

Du bliver ført til vores side med priser, hvor du kan se alle de tilgængelige tilbud.
  2. Vælg abonnementsperioden (2-årigt, 1 årigt eller månedsabonnement)

3. Vælg en pakke med sikkerhedstjenester, der passer til dine behov:

Standard-abonnementet omfatter kun NordVPN-tjenesten.
    Plus-abonnementet omfatter ligeledes NordPass sammen med NordVPN-tjenester.
    Komplet-abonnementet består af tjenesterne NordVPN, NordPass og NordLocker.

4. Indtast din e-mailadresse, som du ønsker at bruge til NordVPN-tjenester.

5. Vælg en betalingsmetode, og følg trinene. Udfyld alle betalingsoplysningerne for at gennemføre dit køb, og klik på ''Fortsæt".
  6. Tjek indbakken i din registrerede e-mail til NordVPN-tjenester, og kig efter e-mailen med købsbekræftelsen.

Hvis du ikke har modtaget en aktiverings-e-mail, læs artiklen her.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vær sikker online

Undgå onlinetrusler, del filer, og opret forbindelse til verdens største servernetværk. Beskyt dit privatliv med NordVPN.