Sådan installerer du NordVPN på macOS

NordVPN er kompatibelt med Apple og har et indbygget program, som vi anbefaler som den bedste måde at forbinde til NordVPN-servere på. Selvom vi har to versioner, yder de begge onlinesikkerhed og indeholder funktioner såsom Double VPNOnion Over VPN-servere, Auto-connect, Kill Switch, Meshnet og muligheden for at forbinde ved hjælp af NordLynx-forbindelsesprotokollen.

Vejledning i, hvordan du installerer NordVPN på macOS

NordVPN på macOS har to forskellige versioner. De følgende artikler indeholder installationsvejledninger til dem begge:

Hvad er forskellen på de to versioner?

• NordVPN (App Store)

Denne version af NordVPN-programmet installeres direkte fra Apple App Store på macOS-enheder med firmware, der ikke er ældre end 10.12. Den er også udstyret med Kill Switch, som afbryder internetadgangen, hvis VPN-forbindelsen pludselig afbrydes. Dette forhindrer din forbindelse i at blive sårbar, hvis den oplever et udfald uden at afslutte appens processer.

• NordVPN

Giver dig adgang til visse yderligere indstillinger, såsom brugerdefinerede DNS-servere. Når Kill Switch er aktiveret, afslutter den desuden enkeltstående apps i stedet for hele din internetforbindelse. Denne version af appen kan sideindlæses fra vores website, og den kan køre på tidligere versioner af macOS (ikke ældre end 10.10). Du kan også bruge Threat Protection til at blokere trackere, skadelige reklamer og undgå malware.

Sådan bruger du NordVPN på macOS

Det er nemt at forbinde til NordVPN med macOS-appen:

1. Åbn macOS-appen til NordVPN
  2. Gennemfør loginprocessen, hvis det er nødvendigt
  3. Klik på "Forbind hurtigt" eller vælg et bestemt land på kortet.

Nu er du forbundet til internettet på en sikker måde.