Installation af NordVPN på macOS

Denne artikel er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, hollandsk, polsk, portugisisk-brasiliansk, svensk og spansk.

NordVPN er kompatibel med Apple og har en indbygget applikation, som vi anbefaler som den bedste måde at oprette forbindelse til NordVPN-servere på. Selvom vi har to applikationsversioner, giver de begge online sikkerhed og funktioner såsom Double VPN, Onion over VPN-servere og automatiseret Kill Switch.

Du kan finde detaljerede instruktioner i, hvordan du opsætter VPN på macOS i følgende artikler:

Hvad er forskellen mellem de to versioner?

• IKEv2
    Denne version af NordVPN-applikationen kan installeres direkte fra Apple App Store på macOS-enheder med firmware, der ikke er ældre end 10.12. Den største fordel ved at bruge IKEv2-appen er, at den tilbyder NordLynx-protokollen. Bortset fra NordLynx, fungerer Kill-Switch-funktionen på hele systemet og skærer internetadgangen, hvis VPN-forbindelsen pludselig afbrydes – på den måde beskytter den alle apps uden at afbryde dem.

• OpenVPN
    Selvom OpenVPN mangler NordLynx, tillader det redigering af nogle yderligere præferencer, såsom de brugerdefinerede DNS-servere. Derudover afslutter Kill-Switch separate apps, når den er aktiveret, i stedet for hele internetforbindelsen. Appen kan sideloades fra vores hjemmeside, og den kan køre på tidligere versioner af macOS, der ikke er ældre end 10.10.

Tip: Glem ikke at bruge en stærk adgangskode på din NordVPN-konto, da det hjælper dig med at undgå legitimationsmisbrug og holde din konto sikker.

Da det ikke er en nem opgave at generere og huske stærke og sikre adgangskoder, anbefaler vi at downloade en gratis adgangskodeadministrator, såsom NordPass. Den genererer sikre adgangskoder til dig og gemmer dem sikkert, så du undgår tidsspilde nulstilling af adgangskoder i fremtiden.

NordPass tilbyder native apps til WindowsmacOSLinuxAndroid og iOS, så du kan nå dine adgangskoder, når og hvor det er nødvendigt, selv offline.