Installation og brug af NordVPN på Linux

Denne artikel er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, italiensk, koreansk, hollandsk, polsk, portugisisk-brasiliansk og spansk.

Hvordan konfigurerer og bruger du NordVPN på de mest almindelige udgivelser af Linux?

Vi tilbyder .deb- og .rpm-pakker, som er kompatible med forskellige Debian-baserede og RHEL-baserede systemer (klik her for at downloade VPN til Linux. Her er en liste over vejledninger til de systemer, vi understøtter:

Den indbyggede NordVPN-applikation er den anbefalede mulighed til at forbinde til NordVPN-servere på din Linux-enhed. Den giver nem adgang til funktioner såsom Threat Protection, automatisk forbindelse og automatiseret Kill Switch.

Tip: Glem ikke at bruge en stærk adgangskode til din NordVPN-konto, da det vil hjælpe dig med at undgå angreb på legitimationsoplysninger og vil holde din konto sikker.

Da det ikke er en nem opgave at generere og huske stærke og sikre adgangskoder, anbefaler vi at downloade en gratis adgangskodemanager, som NordPass. Den genererer sikre adgangskoder til dig og gemmer dem sikkert, så du undgår at spile tid med nulstilling af adgangskoder i fremtiden.

NordPass tilbyder native apps til WindowsmacOSLinuxAndroid og iOS, så du kan nå dine adgangskoder, når og hvor det er nødvendigt, selv offline.