Sådan installerer og bruger du NordVPN på Linux

Denne artikel er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, italiensk, koreansk, hollandsk, polsk, portugisisk-brasiliansk og spansk.

Hvordan konfigurerer og bruger du NordVPN på de mest almindelige Linux-distributioner?

Vi tilbyder .deb- og .rpm-pakker, som er kompatible med forskellige Debian-baserede og RHEL-baserede systemer (klik her for at downloade VPN til Linux. Her er en liste over vejledninger til de systemer, vi understøtter:

Den indbyggede NordVPN-applikation er den anbefalede mulighed til at forbinde til NordVPN-servere på din Linux-enhed. Den giver nem adgang til funktioner såsom Threat Protection, automatisk forbindelse og automatiseret Kill Switch.

Vær sikker online

Undgå onlinetrusler, del filer, og opret forbindelse til verdens største servernetværk. Beskyt dit privatliv med NordVPN.

Få NordVPN