Feil: 429 for mange forespørsler

Denne artikkelen er tilgjengelig på engelsk, fransk, dansk, spansk, italiensk, japansk, koreansk, nederlandsk, polsksvenskportugisisk-brasiliansktradisjonell kinesisk og tysk.

Feil: 429 for mange forespørsler vises vanligvis mens du prøver å logge på programmet. Etter at appen vår oppdager mange mislykkede påloggingsforsøk, vises feilen og hindrer deg i å få tilgang til din Nord Account. Dette gjøres for å beskytte kontodataene dine og beskytte kontoen mot uautorisert tilgang.

For å unngå dette problemet kan du prøve å følge disse trinnene og deretter logge inn på nytt:

1. Endre passordet som brukes med tjenestene, som vist i denne artikkelen.
  2. Kontroller at ingen proxy eller andre VPN-tjenester er aktive. Hvis det er tilfelle, kan du prøve å deaktivere disse.
  3. Vent i 15-30 minutter før du logger inn etter passordendringene.
  4. Logg inn via et annet nettverk eller en hotspot.