Ingen forbindelse til NordVPN-servere

Denne artikel er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, hollandsk, polsk, portugisisk-brasiliansk, svenskindonesisk, tyrkisk og spansk.

Der kan være mange forskellige faktorer, der påvirker din NordVPN-forbindelse. Vi giver dig tre tips nedenfor til at løse problemerne med din NordVPN-forbindelse.Systemspecifikke NordVPN-forbindelsesinstruktioner

Hvis du oplever problemer med at forbinde på et af operativsystemerne nedenfor, kan du prøve at følge disse vejledninger til fejlfinding af VPN-problemer:

Generelle tips til NordVPN-forbindelse

• Hvis NordVPN er nede på din valgte server, prøv mindst et par forskellige NordVPN-servere. Du kan bruge funktionen med automatisk forbindelse eller bruge vores værktøj til at finde en NordVPN-server.
  • I appen skal du logge ud af din konto og logge ind igen. Prøv så at oprette forbindelse igen.
  • Afinstaller appen, genstart din enhed, og installer appen igen. Prøv at forbinde igen.
  • Hvis du bruger en computer, kan du prøve at deaktivere antivirus- eller firewallsoftware, da det kan forstyrre VPN-forbindelser. Prøv at oprette forbindelse igen.
  • Prøv at bruge en anden forbindelsesmetode/-protokol til din enhed.

Du kan også prøve at forbinde en anden enhed på det samme netværk. Dette hjælper dig med at finde ud af, om problemet er forårsaget af netværket eller enheden. Hvis du fx ikke kan forbinde din Android-telefon, kan du prøve din pc. Hvis ingen af dem kan forbinde, er dit netværk årsagen til problemet. Hvis din PC kan forbinde, er der noget galt med konfigurationen på din telefon.

Sådan forbinder du fra et land med internetbegrænsninger

Hvis du ikke kan forbinde fra et land med internetbegrænsninger, skal du læse denne artikel: Sådan forbinder du fra et land med internetbegrænsninger

Hvis ingen af disse tips har hjulpet dig, skal du kontakte NordVPN's kundesupport for at få hjælp.