Een router instellen met NordVPN

Dit artikel is beschikbaar EngelsItaliaans, SpaansFransIndonesian, PoolsDeensDuitsZweeds, JapansBraziliaans-Portugees en Koreaans.

De procedure om NordVPN op je router stellen is afhankelijk van de firmware of de fabrikant van je router. Als je de tutorial voor het instellen van een VPN op je router niet voor de firmware van je router in onderstaande lijst kunt vinden, scrol dan naar beneden voor verdere instructies.

Zelfstudies instellen voor ondersteunde routers en firmware:

Weet je niet zeker of je router wordt ondersteund en/of deze niet in de bovenstaande lijst kan vinden?

Laten we dan eens kijken of het compatibel is. Voordat je verder gaat, is het het beste om eerst onze lijst met niet-ondersteunde routers te controleren.

Als je klaar bent, moet je de gebruikershandleiding vinden die bij je router is geleverd. Als je ddie niet hebt, maak je geen zorgen: het is meestal te vinden op de website van de fabrikant. Zoek in de gebruikershandleiding naar eventuele vermeldingen van OpenVPN-ondersteuning. Het moet worden opgegeven of de router OpenVPN-server, client of beide ondersteunt. Om de VPN in te kunnen stellen, moet de router de OpenVPN-client ondersteunen, of het nu met de serveroptie is of zonder.

Zolang je deze functie hebt, en geen van de zelfstudies relevant lijken te zijn, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam dat je graag zal helpen met de setup!

In het geval dat je niets over OpenVPN in de handleiding kon vinden, is het waarschijnlijk dat de router niet wordt ondersteund. Je kunt echter altijd dubbel checken door je retailer te bellen en te vragen naar de ondersteuning van de OpenVPN-klant.

Houd er rekening mee: de meeste door ISP uitgegeven routers ondersteunen geen VPN-configuraties. Bovendien, Als de router een protocol bevat dat wordt ondersteund in de "pass-through"-modus, zal het waarschijnlijk niet werken. "Pass-through" betekent simpelweg dat de router VPN-verbindingen niet blokkeert van apparaten die ermee zijn verbonden. Dat betekent echter niet dat je de router zelf configureren.

Vermijd online bedreigingen, deel bestanden en maak verbinding met 's werelds grootste netwerk van servers. Geniet van privacy met NordVPN.

Download NordVPN