Dedikerede IP-adresser

Denne artikel er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, hollandsk, polsk, portugisisk-brasiliansk, svensk og spansk.

Når du bruger NordVPN, ændres din IP-adresse til den på din VPN-server. Normalt deler du denne IP-adresse med andre NordVPN-brugere, der er tilsluttet den samme server. Men hvis du køber en NordVPN dedikeret IP, får du en IP-adresse, der tilhører dig og dig alene.

Fordelene ved en NordVPN dedikeret IP-adresse

NordVPNs dedikerede IP giver dig mulighed for at omgå CAPTCHA'er, nemt få adgang til virksomhedsnetværk og undgå sortlister for IP-adresser, der er plettet af skruppelløs brug. Du kan bruge den dedikerede IP-funktion på to enheder på samme tid: Forbind blot den første enhed med Open VPN (TCP)-protokollen og den anden med OpenVPN (UDP)-protokollen.

Hvor har NordVPN dedikerede IP-adresser?

NordVPN-dedikerede IP-adresser tilbydes i disse regioner:

• USA (Los Angeles, Dallas, New York, Chicago, Seattle, Miami)
  • Tyskland (Frankfurt)
  • Det Forenede Kongerige (London)
  • Holland (Amsterdam)
  • Frankrig (Paris)
  • Canada (Toronto)
  • Japan (Tokyo)
  • Italien (Milano)
  • Australien (Sydney)
  • Hong Kong (Hong Kong)
  • Schweiz (Zürich)
  • Spanien (Madrid)
  • Belgien (Brussel)
  • Danmark (København)

Bemærk venligst:

• Hvis du opretter forbindelse fra et land med internetbegrænsninger, kan funktionen Dedikeret IP-adresse muligvis ikke fungere, da servertilgængelighed fra sådanne regioner er begrænset. Du kan læse mere om, hvordan man kan etablerer en forbindelse til vores tjeneste fra et land med internetbegrænsninger i denne artikel.
  • Hvis du ønsker at ændre din dedikerede IP efter et stykke tid, kan du gøre det én gang pr. abonnement. For at ændre den dedikerede IP, kontakt NordVPN support.

Her er en liste over vejledninger, der viser dig, hvordan du opretter forbindelse til din dedikerede IP på forskellige platforme:

Du kan teste dedikerede IP-servere i kategorien Dedikeret IP i applikationen.

Hvis du ønsker at købe en dedikeret IP-adresse, kan du finde en guide til, hvordan du gør det her: Hvordan køber du en dedikeret IP-adresse?

Vær opmærksom på, at hvis du køber en dedikeret IP, vil din e-mail blive knyttet til denne IP-adresse.