Feilsøking av tilkoblingsmuligheter på macOS

Det er flere grunner til at du kan ha problemer med å koble til NordVPN på macOS-enheten din. Disse inkluderer problemer med kontostatus eller appkonfigurasjon. Slik kan du feilsøke tilkoblingen din på macOS:

1. Se først etter eventuelle problemer med kontoen din.
  2. For det andre, prøv å bytte til TCP-tilkoblingsprotokollen. Dette er hvordan:
    1. Klikk på innstillingsknappen nederst til venstre i appen.

2. Velg Generelt -fanen. Under VPN-protokollen velger du OpenVPN (TCP)-protokollen.

3. Hvis det ikke hjelper, prøv å endre DNS-serverne dine til Cloudflare DNS (1.1.1.1 og 1.0.0.1) (Merkdisse DNS-serverne leveres ikke av NordVPN, så de bør brukes etter eget skjønn).
    4. Prøv i tillegg å bruke Obfuscated Servers. Du kan finne Obfuscated Servers under Spesialty Servers -delen etter at du har byttet til TCP-protokollen.
    5. I tilfelle en nøkkelring-popup, skriv inn systempassordet ditt for å koble til.

Hvis den ikke forsvinner etter at du har klikket på «Tillat» eller hvis «Tillat alltid»-knappen ikke en gang kan klikkes, kan du følge denne veiledningen for å låse opp nøkkelringen.