Slik kjøper du en dedikert IP-adresse

Slik får du en dedikert IP-adresse som ny kunde

Hvis du er en ny NordVPN-kunde, kan du legge til en dedikert IP-adresse til det første NordVPN-abonnementet ditt.

1. Først går du til NordVPN-abonnementssiden.
  2. Deretter veger du ønsket abonnement og varighet.
  3. Finn «Dedikert IP» og klikker på «Legg til».
  4. Velg en betalingsmåte.
  5. Fyll ut resten av feltene med den nødvendige informasjonen.
  6. Etter å ha fullført en betaling, fortsett å sette opp Nord-kontoen din for å velge din dedikerte IP-tjenesteplassering.

Slik får du en dedikert IP-adresse hvis du allerede har en NordVPN-konto

For å bruke den dedikerte IP-tjenesten vår må du ha et aktivt NordVPN-abonnement.

Hvis du vil legge til en dedikert IP-adresse til en eksisterende NordVPN-konto, kan du kjøpe et dedikert IP-abonnement med en spesiell kupongkode. Du må opprette en midlertidig NordVPN-konto (du betaler bare for et dedikert IP-abonnement) og be dkundeservicetjenesten vår om å overføre IP-en til hovedkontoen din.

1. Klikk her for å automatisk bruke kupongkoden norddedicatedip på bestillingen din.
  2. Skriv inn en e-postadresse for en ny (midlertidig) NordVPN-konto.
  3. Velg en betalingsmåte.
  4. Fyll ut resten av feltene med den nødvendige informasjonen.

Når betalingen din har blitt behandlet og du har to kontoer (hovedkontoen din og den du brukte til å betale for den dedikerte IP-adressen), kan du kontakte kundeservicen vår via live chat eller ved å klikke her.

Når du kommer i kontakt med kundeservicen, gir du oss opplysninger om begge kontoene dine (kontoen du brukte til å betale for den dedikerte IP-adressen og hovedkontoen din) og angir landet du ønsker en dedikert IP-adresse i. NordVPN tilbyr statiske IP-adresser på disse stedene.

Hvis du kobler til fra et land med internettrestriksjoner, kan det hende at funksjonen for dedikert IP-adresse ikke fungerer, ettersom servertilgjengeligheten fra slike regioner er begrenset. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kan opprette en vellykket forbindelse til tjenesten vår fra et land med internettrestriksjoner, kan du lese denne artikkelen.

Merk: Oppsett av en dedikert IP-adresse for NordVPN tar 1–3 virkedager fra du har valgt en dedikert IP-adresse og til vi har bekreftet kjøpet. Selve abonnementet for dedikert IP er gyldig fra kjøpsdato, uavhengig av datoen på stedet for den valgte IP-adressen.

Slik kobler du til den dedikerte IP-adressen din fra NordVPN

Slik kobler du til den dedikerte IP-en din på forskjellige plattformer:

Vær oppmerksom på at dersom du kjøper en dedikert IP fra NordVPN, kobles e-postadressen din til denne IP-adressen. For mer informasjon kan du lese våre retningslinjer for personvern.