Hur börjar jag använda NordVPN?

Den här artikeln är tillgänglig på engelska, danska, nederländska, norska, italienska, franska, japanska, traditionell kinesiska, polska, portugisiska-brasilianska, spanska och tyska.

Om du är intresserad av att börja använda NordVPN-tjänsten men är osäker på hur du gör det kommer den här artikeln att presentera de steg du behöver ta för att börja använda NordVPN idag.

1. Ladda ner NordVPN-appen. Den här artikeln kommer att hänvisa dig till nedladdningssidor för olika operativsystem.

Om du inte är säker på hur du installerar och konfigurerar programmet väljer du operativsystemet du vill använda och följer vägledningen för proceduren:

Windows 7 och 8.1 Windows 10 och 11 macOS Linux Android iOS

I dessa guider kan du också bekanta dig med de funktioner som NordVPN erbjuder!

1. När du har ställt in programmet måste du köpa prenumerationen du vill ha.

Följande artikel presenterar NordVPN-prenumerationer och -priser.
    Och om du är osäker på hur du ska gå vidare med köpet kan du läsa artikeln om att köpa en NordVPN-prenumeration.

2. När du har installerat programmet och köpt prenumerationen du vill ha måste du ansluta till VPN för att använda dess funktioner.

För att säkra en VPN-anslutning på Windows 7 och 8.110 och 11macOSAndroid och iOS kan du använda knappen Snabbanslutning.
    För att ansluta till specifika platser använder du punkterna på kartan, väljer ett land från listan Alla länder, eller så kan du ansluta till ett specifikt land eller server via sökfältet.

För att säkra en VPN-anslutning på en Linux enhet måste du skriva kommandon såsom nordvpn connect eller nordvpn c.
    För att ansluta till specifika servrar använder du nordvpn connect <country_code server_number> (t.ex. nordvpn connect uk715)

Det är allt! Nu kan du börja använda appen och utforska de olika funktionerna.