Hur kan vi hjälpa dig?

Ämnen

Hur du köper en NordVPN-prenumeration

För att köpa en NordVPN-prenumeration besöker du den här sidan.

Alternativt kan du klicka på Priser högst upp på sidan du för närvarande är på:



Du kommer då till vår prissida och ser alla tillgängliga erbjudanden. Klicka på det alternativ du föredrar och följ stegen, och fyll i all information som behövs för att slutföra ditt köp.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss!

Håll dig säker på nätet

Undvik hot på nätet, dela filer och anslut till världens största nätverk av servrar. Få integritet med NordVPN.

Var den här artikeln till hjälp?
Tack!