Vad är ett Nord Account och hur använder man det?

Med ett Nord Account kan du enkelt hantera alla dina Nord Security-tjänster (inklusive NordVPN, NordPass och NordLocker) från en enda kontrollpanel.

Vad kan jag göra med ett Nord Account?

1. Hantera alla dina Nord Security-konton på ett ställe.
  2. Använda en inloggning för att logga in på alla dina Nord Security-konton.
  3. Uppgradera dina serviceprenumerationer.
  4. Avbryta automatisk förnyelse av dina prenumerationer.

Om du har ett konto för NordVPN, NordPass eller NordLocker är du automatiskt berättigad till ett Nord Account och kan börja använda det direkt.

Varför ska du använda ett Nord Account?

• Slipp flera konton och lösenord. Använd inloggningsuppgifterna för Nord Account för att enkelt logga in på alla dina Nord Security-konton – du behöver bara en e-postadress och ett lösenord.
  • Hantera alla tjänster på ett ställe. När du loggar in på ditt Nord Account kan du se och förlänga dina Nord Security-prenumerationer, avbryta automatisk förnyelse, se din faktureringshistorik, ladda ner appar och läsa de senaste säkerhetsrapporterna.
  • Enklare inloggningar. Med ett Nord Account kan du logga in på ett av dina Nord Security-konton med ett klick – leta bara upp knappen "Logga in med Nord Account" i Nord Security-apparna. Nord Account använder "OpenID Connect"-standarden för användarautentisering.

Använda ett Nord Account

Jag är en NordVPN-användare. Vad behöver jag göra?

Inget! Dina kontouppgifter för NordVPN överförs automatiskt till ditt Nord Account.  Logga helt enkelt in på ditt Nord Account för att hantera dina Nord Security-prenumerationer och automatiska förnyelser.

Jag vill skaffa NordVPN. Vad behöver jag göra?

Jag använder andra Nord Security-produkter och har redan ett Nord Account:

Du kan skaffa NordVPN i tre enkla steg:

1. Logga in på ditt Nord Account
  2. Gå till Kontrollpanelen. Under NordVPN klickar du på Uppgradera prenumeration.
  3. Kassasidan öppnas. Välj en prenumeration och slutför din betalning.

Nu kan du logga in på NordVPN med inloggningen till ditt Nord Account.

Jag har aldrig använt Nord Security-produkter:

Du kan prenumerera på NordVPN och börja använda ditt nya Nord Account i fyra enkla steg:

1. Välj en prenumeration.
  2. Fyll i dina uppgifter och slutför din betalning.
  3. Du kommer att få en länk för registrering av Nord Account till den e-postadress du registrerade dig med. Klicka på länken och skapa ett lösenord.
  4. Ladda ner NordVPN-appen och logga in med inloggningsuppgifterna för ditt Nord Account.

Jag vill radera/stänga mitt Nord Account. Hur kan jag göra det?

Följ stegen i vår artikel om hur du raderar eller stänger ditt Nord Account.

Jag vill ha en återbetalning och/eller avbryta automatisk förnyelse av min prenumeration via mitt Nord Account.

Hantera alla dina cybersäkerhetsbehov på en plattform med ditt Nord Account.