Dedikerad IP-adress: Förnyelse och annullering

Om du vill förnya tjänsten för din dedikerade IP-adress, eller avbryta automatisk förnyelse av din prenumeration på en dedikerad IP-adress, beror de steg du tar på hur du köpte den dedikerade IP-adressen.

Du köpte den dedikerade IP-adressen i ditt Nord Account

Om du har köpt en dedikerad IP-adress i ditt Nord Account kommer tjänsten att förnyas automatiskt. Det spelar ingen roll om du köpte den dedikerade IP-adressen som en fristående tjänst eller fick den som del av ett VPN-paket.

Om du inte längre vill ha en särskild dedikerad IP-adress kan du avbryta automatisk förnyelse av din prenumeration i ditt Nord Account. Observera att detta inte är en återbetalning, vilket beskrivs i NordVPN:s återbetalningspolicy.

Du köpte den dedikerade IP-adressen med en kupongkod

Dedikerade IP-adresser som köps med en kupongkod är inte föremål för automatisk förnyelse. För att förnya dina dedikerade IP-adresser måste du manuellt köpa tjänsten för dedikerad IP-adress.

När din prenumeration på en dedikerad IP-adress håller på att löpa ut skickar vi en påminnelse om förnyelse till e-postadressen du registrerat i ditt Nord Account