Nord konto: alla dina prenumerationer under samma tak

Nord konto samlar alla Nord-tjänster, inklusive NordVPNNordPass och NordLocker, vilket gör dem tillgängliga från ett och samma ställe.

Vad kan jag göra med Nord Account?

1. Se alla dina Nord-relaterade konton från en enda plats.
  2. Använd en inloggning för att logga in på alla dina Nord-relaterade konton.
  3. Uppgradera eller avsluta dina prenumerationer från ett ställe.

Om du har ett konto för NordVPN, NordPass eller NordLocker är du automatiskt berättigad till ett Nord konto och kan börja använda det direkt.

Varför använda Nord konto?

• Slipp flera konton och lösenord. Använd inloggningsuppgifterna för Nord kontot för att logga in på alla dina Nord-relaterade konton och undvik förvirringen med flera inloggningar. Allt du behöver är en e-postadress och ett lösenord som kommer att gälla för alla Nord-tjänster.
  • Hantera tjänster från en enda plats. När du loggar in på ditt Nord konto kan du se alla dina aktiva prenumerationer på Nord-produkter, förlänga eller avbryta dem, se din faktureringshistorik, ladda ner appar och läsa de senaste säkerhetsrapporterna.
  • Förenkla inloggningsprocessen. Med Nord konto kan du logga in på ett av dina Nord-relaterade konton med ett klick. När du är inloggad på Nord konto letar du helt enkelt upp knappen "Logga in med Nord konto" i någon av dina Nord-appar. (Nord konto använder OpenID Connect-standarden för användarautentisering).

Använda Nord Account

Jag är en NordVPN-användare. Vad behöver jag göra?

Inget! Dina kontouppgifter för NordVPN överförs automatiskt till ditt Nord konto. Du kan logga in på Nord konto här. Alla dina Nord-prenumerationer kommer att vara synliga på Nord konto.

Jag vill skaffa NordVPN. Vad behöver jag göra?

Jag använder andra Nord-produkter och har redan Nord konto.

Du kan skaffa NordVPN i tre enkla steg:

1. Logga in på Nord konto
  2. Gå till Kontrollpanelen och klicka på Uppgradera prenumeration under NordVPN.
  3. Kassasidan öppnas. Välj en prenumeration och slutför din betalning.

Nu kan du logga in på NordVPN med inloggningen till ditt Nord konto.

Jag har aldrig använt några Nord-produkter

Du kan prenumerera på NordVPN och börja använda Nord konto i fyra enkla steg:

1. Gå till nordvpn.com och välj en prenumeration.
  2. På kassasidan fyller du i dina uppgifter och slutför din betalning. Du kommer att få en länk för registrering av Nord konto till den e-postadress du registrerade dig med.
  3. Klicka på länken och skapa ett lösenord.
  4. Ladda ner NordVPN-appen och logga in med dina Nord-kontouppgifter. Från Nord konto kan du hantera dina prenumerationer och registrera dig för andra Nord-produkter, såsom NordPass och NordLocker.

Jag vill ta bort/avsluta mitt NordAccount. Hur kan jag göra det?

Klicka här och följ stegen i artikeln för att radera eller avsluta ditt Nord-konto.

Jag vill återbetala eller/och avbryta min prenumeration på NordAccount.

Hantera alla dina cybersäkerhetsbehov från en plattform med Nord konto.