Hur raderar jag mitt konto?

För att radera ditt NordVPN-konto måste du fylla i vårt formulär för begäran om radering av konto. Om du inte kan öppna formuläret kan du kontakta vårt supportteam.

Obs! Denna ändring kommer att gälla samtliga Nord Security-tjänster, inklusive NordLocker och NordPass.

Följ instruktionerna nedan för att radera ditt konto.

1. Öppna formuläret för begäran om radering av konto.
  2. Fyll i fälten nedan. Denna information krävs för att säkerställa att ingen gör obehöriga ändringar i ditt konto.
    • Kontots aktuella e-postadress: Ange den e-postadress du för närvarande använder för NordVPN.
    • Betalt belopp: Ange det belopp du betalade senast du gjorde en betalning till NordVPN.
    • Metod: Välj hur du gjorde din senaste betalning (t.ex. kreditkort eller PayPal) och ange annan nödvändig information.
    • Betalningsdatum: Välj det exakta datumet för din senaste betalning.
    • Orsak: Berätta för oss varför du vill radera ditt konto.
    • Har du ett NordLocker- eller NordPass-konto?: Berätta för oss om du också har ett NordLocker- eller NordPass-konto.
    • Beskrivning (valfritt): Lägg till ytterligare kommentarer eller förfrågningar till vårt supportteam.
    • Bifogade filer (valfritt): Bifoga en bild av din senaste betalning för att påskynda processen.
  1. Klicka på knappen "Skicka" för att slutföra.

Vår support kommer att kontakta dig om radering av ditt konto via e-post inom 24 timmar efter att du har skickat in förfrågningsformuläret.