Hur du avbryter en återkommande betalning

Obs: Den här handledningen visar hur du avbryter en återkommande prenumeration så att du inte debiteras automatiskt nästa gång. Men den visar inte hur du återbetalas för din betalning. Kontakta vår kundtjänst för att få en återbetalning.

För att avbryta automatisk förnyelse av din prenumeration:

1. Gå till NordAccount, logga in och öppna avsnittet Fakturering (Billing)
  2. Klicka på fliken "Subscriptions" i avsnittet "Billing".
  3. Klicka på Hantera (Manage) bredvid Automatisk förnyelse (Auto-renewal).
  4. Välj att Avbryt automatisk förnyelse (Cancel auto-renewal).

NordVPN subscription cancel steps 1.png
    NordVPN subscription cancel steps 2.png

För Play Store, se den här supportartikeln från Google Play om hur du avbryter en prenumeration:
https://support.google.com/googleplay/answer/7018481
För App Store, se den här supportartikeln från Apple om hur du avbryter en prenumeration:
https://support.apple.com/en-lamr/HT202039