Egen IP: Fornye og avbryte

Dersom du ønsker å fornye egen-IP-tjenesten eller avbryte automatisk fornyelse av egen-IP-abonnementet, avhenger fremgangsmåten du må følge av hvordan du kjøpte egen-IP-tjenesten.

Du kjøpte egen IP i Nord Account

Dersom du har kjøpt en egen IP i Nord Account, fornyes tjenesten automatisk. Det spiller ingen rolle om du kjøpte egen IP som en frittstående tjeneste eller fikk den med en VPN-pakke.

Dersom du ikke lenger ønsker å ha en bestemt egen IP, kan du avbryte automatisk fornyelse av abonnementet i Nord Account. Vær klar over at dette ikke er en tilbakebetaling, som beskrevet i NordVPNs policy for tilbakebetaling.

Du kjøpte egen IP med en kupongkode

Egen-IP-tjenester kjøpt med en kupongkode er ikke underlagt automatisk fornyelse. For å fornye egen-IP-adressene må du kjøpe egen-IP-tjenesten manuelt.

Når egen-IP-abonnementet er i ferd med å utløpe, sender vi en påminnelse om fornyelse til e-postadressen du registrerte med Nord Account