Dedikeret IP: Fornyelse og annullering

Hvis du vil forny din dedikerede IP-tjeneste eller annullere den automatiske fornyelse af dit dedikerede IP-abonnement, afhænger de trin, du skal tage, af, hvordan du købte den dedikerede IP-tjeneste.

Du købte den dedikerede IP på din Nord Account

Hvis du har købt en dedikeret IP i din Nord Account, fornyes tjenesten automatisk. Det gør ingen forskel, om du har købt den dedikerede IP-adresse som en selvstændig tjeneste eller har købt den sammen med en VPN-pakke.

Hvis du ikke længere ønsker en bestemt dedikeret IP, kan du annullere den automatiske fornyelse af dit abonnement i din Nord Account. Bemærk, at dette ikke er en tilbagebetaling, som beskrevet i NordVPN's tilbagebetalingspolitik.

Du købte den dedikerede IP ved hjælp af en rabatkode

Dedikerede IP-tjenester, der købes ved hjælp af en rabatkode, er ikke genstand for automatisk fornyelse. For at forny dine dedikerede IP-adresser skal du manuelt købe den dedikerede IP-tjeneste.

Når dit dedikerede IP-abonnement er ved at udløbe, sender vi en påmindelse om fornyelse til din registrerede Nord Account-e-mailadresse.