Nord Account: alle dine abonnementer under samme tag

Nord Account samler alle Nord-tjenester, herunder NordVPNNordPass og NordLocker, så du kan få adgang til dem fra ét sted.

Hvad er Nord Account?

1. – se alle dine Nord-relaterede konti på ét sted.
  2. – bruge ét login til at logge ind på alle dine Nord-relaterede konti.
  3. – opgradere eller opsige dine abonnementer på ét sted.

Hvis du har en NordVPN-, NordPass- eller NordLocker-konto, er du automatisk berettiget til Nord Account og kan bruge den med det samme.

Hvorfor bør jeg bruge Nord Account?

• Ingen behov for flere konti og adgangskoder. Brug dine adgangsoplysninger til Nord Account til at logge ind på alle dine Nord-relaterede konti og undgå forvirring med flere logins. Du skal blot bruge én e-mailadresse og én adgangskode, som vil blive genkendt på alle Nord-tjenester.
  • Administrer tjenester på ét sted. Når du logger ind på din Nord Account, kan du se alle dine aktuelle abonnementer på Nord-produkter, forlænge eller opsige dem, se din faktureringshistorik, downloade apps og læse de seneste sikkerhedsrapporter.
  • Gør det enklere at logge ind. Med Nord Account kan du logge ind på en hvilken som helst af dine Nord-relaterede konti med et enkelt klik. Når du er logget ind på Nord Account, skal du blot kigge efter knappen "Log ind med Nord Account" i en af dine Nordapps. (Nord Account bruger OpenID Connect-standarden til brugergodkendelse).

Brug af Nord-konto

Jeg er bruger af NordVPN. Hvad skal jeg gøre?

Intet! Dine NordVPN-kontooplysninger overføres automatisk til din Nord Account. Du kan logge ind på Nord Account her. Alle dine Nord-abonnementer vil være synlige på din Nord Account.

Jeg vil gerne have NordVPN. Hvad skal jeg gøre?

Jeg bruger andre Nord-produkter og har allerede en Nord Account:

Med tre enkle trin får du adgang til NordVPN:

1. Log ind på Nord Account
  2. Gå til Kontrolpanelet, og klik på Opgrader abonnement under NordVPN.
  3. Betalingssiden åbnes. Vælg et abonnement, og gennemfør din betaling.

Nu kan du logge ind på NordVPN med dit Nord Account-login.

Jeg har ikke tidligere brugt produkter fra Nord:

Du kan abonnere på NordVPN og komme i gang med Nord Account via 4 nemme trin:

1. Gå til nordvpn.com og vælg en abonnementsaftale.
  2. På betalingssiden skal du udfylde dine oplysninger og gennemføre din betaling. Vi sender et link til registrering af en Nord Account til den e-mailadresse, du angav ved tilmeldingen.
  3. Klik på linket, og opret en adgangskode.
  4. Download NordVPN-appen, og log ind med dine Nord Account-oplysninger. Du kan administrere dine abonnementer på Nord Account og tilmelde dig andre Nord-produkter såsom NordPass og NordLocker.

Jeg ønsker at slette/lukke min NordAccount. Hvordan kan jeg gøre det?

Klik her og følg trinene i artiklen for at slette eller lukke din Nord-konto.

Jeg ønsker at refundere eller/og opsige mit abonnement på NordAccount.

Administrer alle dine cybersikkerhedsbehov fra én platform med Nord Account.