Hvordan kan jeg slette min NordVPN-konto

For at slette din NordVPN-konto skal du udfylde vores formular til anmodning om sletning af konto. Hvis du ikke kan åbne formularen, bedes du kontakte vores supportteam.

Bemærk: Denne ændring vil gælde for alle Nord Security-tjenester, herunder NordLocker og NordPass.

Følg instruktionerne nedenfor for at slette din konto.

1. Åbn formularen til anmodning om sletning af konto.
  2. Udfyld de felter, der er angivet nedenfor. Disse oplysninger er nødvendige for at sikre, at ingen foretager uautoriserede ændringer på din konto.
    • Kontoens nuværende e-mailadresse: Indtast den e-mailadresse, du i øjeblikket bruger til NordVPN.
    • Betalt beløb: Indtast det beløb, du betalte, sidste gang du foretog en betaling til NordVPN.
    • Metode: Vælg den måde, hvorpå du foretog din sidste betaling (f.eks. kreditkort eller PayPal), og indtast eventuelle andre nødvendige oplysninger.
    • Betalingsdato: Vælg den nøjagtige dato for din sidste betaling.
    • Årsag: Fortæl os, hvorfor du vil slette din konto.
    • Har du en NordLocker- eller NordPass-konto? Lad os vide, om du også har en konto til NordLocker eller NordPass.
    • Beskrivelse (valgfrit): Tilføj yderligere kommentarer eller forespørgsler til vores supportteam.
    • Vedhæftede filer (valgfrit): Vedhæft et billede af din sidste betaling for at hjælpe med at fremskynde processen.
  1. Klik på knappen "Indsend" for at afslutte.

Vores kundesupportteam kontakter dig via e-mail vedrørende sletning af din konto inden for 24 timer efter din indsendelse af anmodningsformularen.