Opsætning af en router med NordVPN

Denne artikel er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, hollandsk, italiensk, spansk, indonesisk, polsk, svensk, brasiliansk portugisiskkoreansk, kinesisk og japansk.

Proceduren for at konfigurere et VPN på din router afhænger af din routers firmware eller producent. Hvis du ikke kan finde vejledningen til konfiguration af en VPN-router til din routers firmware på den følgende liste, skal du fortsætte med at scrolle nedad for at få yderligere vejledning.

Selvstudier til installation af understøttede routere og firmware:

Er du ikke sikker på, om din router er understøttet, og/eller kan du ikke finde den på listen ovenfor?

Først skal du se, om du kan finde din router på vores liste over routere, der ikke understøttes.

Hvis den ikke fremgår der, skal du finde brugervejledningen, der fulgte med din router. Hvis du ikke kan finde den, kan du sandsynligvis downloade den fra din routerproducents website. Søg i manualen efter omtale af OpenVPN-understøttelse. Den bør angive, om din router understøtter en OpenVPN-server, en klient eller begge dele. Din router skal understøtte OpenVPN-klienten for at kunne understøtte en NordVPN-konfiguration. Hvis du ikke kan finde disse oplysninger i manualen, kan du overveje at kontakte routerens producent.

Hvis ingen af disse tips har hjulpet dig med at konfigurere en forbindelse, er du velkommen til at kontakte vores supportteam.

Har routere indbyggede VPN'er?

Hvis din router ikke understøtter VPN-forbindelser, findes der routere, hvor NordVPN er konfigureret på forhånd. Vores partner FlashRouters tilbyder et udvalg af effektive routere, der leveres med NordVPN som standard.

For yderligere oplysninger:

• Læs vores blogindlæg for at få indblik i, hvorfor det kan være det rigtige for dig at konfigurere en router med en VPN-forbindelse.
  • Se nærmere på vores liste med anbefalinger af routere. Det er vores foretrukne valg, når det drejer sig om ydeevne og sikkerhed.

Bemærk: Hvis din router er leveret af din internetudbyder, understøtter den sandsynligvis ikke VPN-konfigurationer. Hvis routeren desuden angiver en protokol, der understøttes i "pass-through"-tilstand, fungerer den højst sandsynligt ikke. "Pass-through" betyder ganske enkelt, at routeren ikke blokerer VPN-forbindelser fra enheder, der er forbundet til den. Det betyder dog ikke, at du ikke selv kan konfigurere routeren.

Tip: Sørg for at bruge en stærk adgangskode på din router, da det hjælper dig med at undgå ubudne gæster på dit netværk. Eftersom det ikke er nemt at generere og huske stærke og sikre adgangskoder, anbefaler vi, at du downloader vores gratis adgangskodeadministrator – NordPass.

Den genererer sikre adgangskoder for dig og gemmer dem sikkert, så du fremover undgår at spilde tid med at nulstille adgangskoder.