Undgå lokale internetbegrænsninger på Android

Denne artikel er udgivet på engelskkinesisk, koreansk, tysk, arabisk, fransk, italiensk og spansk.

Bemærk: Desværre er det i øjeblikket ikke muligt at oprette forbindelse fra Kina på Windows OS-enheder. Vores team arbejder på problemet, og alle de seneste opdateringer vil blive offentliggjort her.

1. Download vores applikation ved at klikke her.
  2. Skift til Open VPN (TCP)
  3. Forbind til slørede servere. Du kan finde denne mulighed i mappen Specialservere.